loading...
دانلود رایگان بازی ونرم افزار کامپیوتر
مطالب پیشنهادی
بررسی تخصصی سونی اکسپریا Z5
آخرین ارسال های انجمن
علی بازدید : 109 چهارشنبه 06 آبان 1394 نظرات (0)

Huawei mate s 23

اگر از شما بپرسند که نظرتان درباره برند هواوی چیست، چه می‌گویید؟ یک برند چینی؟ سازنده گوشی‌های مقرون به صرفه؟ متخصص در امور ارتباطات؟

اما اگر از من بپرسید، الان می‌گویم: جاه طلب و خلاق! شاید این دو واژه با بسیاری از محصولات چینی که با آن کار کرده‌اید، سنخیت درستی نداشته باشد، چرا که به طور معمول کیفیت اجناس چینی در مقابل رقبای کره‌ای، ژاپنی، اروپایی و آمریکایی پایین‌تر است اما وقتی صحبت از هواوی به میان می‌آید، شاید نیاز به یک تغییر نظر اساسی باشد، چرا که این کمپانی در بسیاری از موارد، فعل خواستن را تبدیل به توانستن کرده است.

حال چه شده که من این همه از هواوی تعریف می‌کنم؟ آیا قرار است گنجی به ما بدهند یا ما را به سفر دور دنیا بفرستند؟ خیر! تنها اتفاقی که افتاده، ورود جدیدترین پرچم‌دار این گوشی یعنی هواوی میت S به آزمایشگاه آی‌تی‌رسان است، جایی که محل ورود و خروج بهترین و جدیدترین گوشی‌های دنیاست و به همین خاطر می‌توان با لمس محصول جدید هواوی، این همه تعریف و تمجید نثارش نمود.

کیفیت را در دست بگیر

به خاطر دارم زمانی که برای نخستین باری میت اس را در دست گرفتم، هم‌زمان مشغول کار کردن با یکی از گوشی‌های جدید اچ‌تی‌سی با نام E9‌ پلاس هم بودم که اتفاقا از نظر سایز نمایشگر و مشخصات، تا حدی به یکدیگر شباهت داشتند. لحظه‌ای هر دو را در دست گرفته و یک نگاه به گوشی اچ‌تی‌سی و نگاهی دیگر بر قامت میت S انداختم. باورش برایم سخت بود که یک کمپانی پر سابقه چون اچ‌تی‌سی، اینچنین در مقابل محصول سازنده تازه کارتر که برچسب چینی بودن هم بر رویش خورده است،‌ تا این حد ناتوان به نظر برسد. همین جا بود که برایم تا حد زیادی روشن شد که چرا اچ‌تی‌سی رو به سقوط است و هواوی در حال اوج گرفتن! از آنجایی هم که قرار نبود به بررسی شرایط این دو سازنده در بازار بپردازم، E9 پلاس را بر روی زمین گذاشتم و در احوالات میت اس کمی دقیق‌تر شدم.

یک گوشی تمام فلزی و خوش ساخت که رنگ و جنس بدنه‌اش،‌ تا لحظاتی شما را فریفته خود می‌کند. هنگامی که گوشی را در دست می‌گیرید، اگر سایز دستان‌تان متوسط رو به بالا باشد، آن را محصولی خوش دست خواهید دانست و به نسبت هر چه سایز دست شما کوچک‌تر شود، از این مقدار خوش دستی کاسته خواهد شد که البته همه این‌ها به دلیل نمایشگر ۵.۵ اینچی است که دست طراح را برای کوچک‌تر شدن دستگاه می‌بندد. نکته جالبی که در این بین بایستی به آن توجه کرد، کاهش نیم اینچی اندازه Mate جدید نسبت به مدل قبلی است و این مورد نشان می‌دهد که هواوی تلاش کرده تا به جای ساخت یک فبلت صرفا بزرگ با طرفداران محدود، به سراغ اندازه‌ای محبوب‌تر و قاعدتا طرفداران بیشتر بیاید، امری که به نظر من یک حرکت هوشمندانه تلقی می‌شود چرا که این روزها بر خلاف گذشته، کاربران نیز به دنبال یک سایز بزرگ‌تر در آپدیت جدیدتر محصولات نیستند و به طور معمول سایز‌های دوست داشتنی بین ۴.۵ تا ۵.۵ اینچ دنبال می‌شود.

حاشیه‌های بالا و پایین دستگاه از جلو به طرز ماهرانه‌ای مناسب درست شده و البته سازنده می‌توانست حتی مقداری از حاشیه پایین را کم کند. در جلو، شیشه مستحکم گوریلا گلس ۴ با ظرافت بر روی میت کشیده شده که احساس لوکس بودن را بهتر به کاربر القا می‌کند. در سمت راست کلید یک‌پارچه صدا به همراه دکمه پاور دیده می‌شود که این آخری، این روزها کم‌تر مورد توجه قرار می‌گیرد. می‌پرسید چرا؟ برای آنکه روش‌های ورود به گوشی دست‌خوش تغییرات زیادی شده است. مثلا بسیاری از مدل‌ها با سیستم ناک ناک (ضربه بر روی نمایشگر) از خواب بیدار می‌شوند و در مدل‌های بالاتر، سنسور اثر انگشت تا حد زیادی وظیفه پاور را برعهده گرفته است. در میت اس، هر دو حالت برای ورود به دستگاه امکان پذیر است که همین امر از کارایی کلید پاور تا حد زیادی کم می‌کند، اگرچه هنوز هم پرکاربردترین دکمه است.

Huawei mate s 5

با برگرداندن هواوی به پشت، همچنان زیبایی و ظرفت دستگاه، چشم را می‌نوازد و شما تا حدی متعجب که چگونه این کمپانی در این مدت زمان نسبتا کوتاه به چنین حد از پیشرفتی رسیده است. لنز مربعی شکل دوربین برآمدگی کمی از سطح گوشی دارد و در پایین‌تر، حفره مربعی شکلی دیده می‌شود که محل سنسور اثر انگشت است و هماهنگی خوبی با ظاهر لنز دارد. در پایین هم نام هواوی با فونت نسبتا کوچکی درج  شده تا کمی شکسته نفسی در خلق چنین شاهکاری را شاهد باشیم.

Huawei mate s 4Huawei mate s 9

جک ورودی هدفون نیز در بالای گوشی تعبیه شده است و در پایین، در دو طرف محل اتصال شارژر، حفره‌های اسپیکر دیده می‌شود. اگر به خاطر داشتن بلندگوی استریو بر روی میت اس لبخند بر روی لبان شما آمده است، توصیه می‌کنم که آن را محو کنید چون تنها از بلندگوی سمت راست صدا بیرون می‌آید و آن یکی محل تعبیه میکروفن است و برای خروجی صدا، نقش دکور را بازی می‌کند!

Huawei mate s 7

سایزی که عالی‌ست!

در بالا اشاره کردم که سایز نمایشگر به ۵.۵ اینچ کاهش یافته تا میت اس در قلب کاربران بیشتری بتواند جایی برای خودش بیابد. اگر به سری تولیدی Mate تا به امروز نگاهی بیندازیم، متوجه می‌شویم هواوی رویه معکوسی در اندازه نمایشگر و دستگاه اتخاذ کرده است. جایی که با اندازه ۶.۱ شروع کرد، پارسال به ۶ اینچ رسید و حال با ۵.۵ اینچ آن را به تکامل رسانده است. البته به احتمال زیاد شاهد سایز ۶ اینچی در مدل میت ۸ خواهیم بود اما چیزی که امروز می‌بینیم، سایز ۵.۵ با وضوح فول اچ‌دی است که برای نخستین بار از فناوری AMOLED در آن استفاده شده تا رسما متفاوت‌ترین Mate تولیدی این کمپانی را شاهد باشیم. همچنین روکشی از آخرین نسخه گوریلا گلس یعنی شماره چهارم که از فناوری 2.5D هم بهره می‌برد، بر روی دستگاه کشیده شده است و حالت انحنای بسیار کم در گوشه‌ها سبب می‌شود تا لذت استفاده از میت برای کاربر فزونی یابد.

اگر از رو‌به‌رو به چهره میت بنگرید، کیفیت بسیار خوبی دارد و خوانایی آن در زیر نور خورشید هم لذت بخش است اما در نگاه از کناره‌ها، کمی دچار رنگ پریدگی می‌شود. برای مقایسه بهتر، نمایشگر این گوشی را در کنار دو مدل اچ‌تی‌سی وان E9‌ پلاس و سونی اکسپریا Z5 برایتان به مقایسه گذاشته‌ایم. در دو تصویر نخست، میت اس در سمت راست قرار دارد و در عکس سوم و چهارم، یواشکی به سمت چپ رفته است!

Huawei mate s 2Huawei mate s 1Huawei mate s 16Huawei mate s 17

به احتمال زیاد در خبرها خوانده بودید که هواوی اولین کمپانی بود که از فناوری فورس تاچ (یا همان 3D Touch اپل) بر روی میت اس استفاده کرد. اما اگر فکر می‌کنید این گوشی از چنین فناوری بهره می‌برد، سخت در اشتباهید! چرا که طبق اعلام کمپانی هواوی، تنها نسخه ۱۲۸ گیگابایت از این تکنولوژی استفاده می‌کند و مدل‌های ۳۲ و ۶۴ گیگابایت نسبت به میزان فشار، از خود حساسیتی نشان نمی‌دهند. در واقع به نظر می‌رسد که هواوی با معرفی فورس تاچ بر روی میت اس، تنها خواسته بود که لقب نخستین را با خودش به یدک بکشد و هنوز به آن سطح از توانایی در تولید انبوه این محصول دست نیافته است.

سیلیکونی که چندان سفت نیست!

هواوی به قدری در این سال‌ها در کارش خبره شده، که بر روی پرچم‌دارانش همچون محصولات سامسونگ و اپل، از چیپست اختصاصی خودش استفاده می‌کند. به همین خاطر دیگر نه از داغ شدن اسنپدراگون می‌ترسد و نه هراسی از ضعف مدیاتک دارد؛ چون هرچه که دارد، دست‌پخت خودش است.

بر روی میت اس هم یکی از محصولات «های‌سیلیکون» با نام HiSilicon 935 استفاده شده که از ۴ هسته با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز و ۴ هسته با فرکانس ۱.۵ گیگاهرتز بهره می‌برد و واحد گرافیکی مالی T628 در کنار ۳ گیگابایت رم را در کنار خودش می‌بیند. این چیپست را پیش از این در گوشی P8 هم دیده بودیم و بایستی اذعان کرد که در مقایسه با پرچم‌داران فعلی، نمی‌تواند چندان قد علم کند و ای‌کاش هواوی در این قسمت کمی برای پرچم‌دار جدیدش بیشتر مایه می‌گذاشت. های‌سیلیکون ۹۳۵ از معماری هسته‌های کورتکس A53 استفاده می‌کند که تا حدی قدیمی شده و فناوری ۲۸ نانومتری که در ساخت این چیپست به کار گرفته شده است، آن چنان چنگی به دل نمی‌زند (برای بررسی توانایی پردازنده‌های موبایل،این مقاله را مطالعه کنید).

برای آنکه توانایی این سخت‌افزار اختصاصی را بهتر بتوانیم بسنجیم، آن را وارد آزمایشگاه کرده و چندین تست را از گوشی گرفتیم که در ادامه نتایج آن را مشاهده خواهید کرد.

در آزمون نخست که مربوط به محاسبه عدد پی بود، رقم ناامید کننده ۲۵۳ میلی ثانیه ثبت شد، مقداری که تنها برای یک گوشی میان رده قابل قبول است.

Huawei mate s 13

در آزمون Geek Bench 3 هم اوضاع چندان بهتر نبود و امتیازات خیلی خوبی به گوشی داده نشد. نتیجه و نمودار مقایسه را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Huawei mate s 15

Copy: LG G4: Geekbench 3 Create bar charts

پس از آن از جدیدترین نسخه برنامه Vellamo استفاده کردیم که سه آزمون متفاوت را از میت اس به عمل می‌آورد و در پایان نتیجه گرفته شده را با سایر دستگاه‌ها می‌سنجد. تصویر زیر و سپس نمودارهای مقایسه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، به خوبی بیانگر همه داستان است!Huawei mate s 24Screenshot_2015-10-26-17-16-45در پایان نیز به سراغ بررسی اختصاصی واحد گرافیکی رفتیم و با آنکه نمایشگر وضوح فول اچ‌دی دارد و به همین خاطر نسبت به نمایشگر QHD فشار کم‌تری به بخش گرافیک وارد می‌شود، اما امتیاز به‌دست آمده همچنان برای یک پرچم‌دار، چنگی به دل نمی‌زد.Huawei mate s 14

Copy: LG G4: Bonsai
Create bar charts

۱۳ برای من نحس نیست!

یکی از بخش‌هایی که هواوی تمرکز بسیار زیادی بر روی آن گذاشته، بحث دوربین است و اگر با پرچم‌دار قبلی این کمپانی یعنی P8 کار کرده باشید، به طور حتم به آن ایمان خواهید آورد؛ چرا که آن مدل توانست در مقایسه‌ای که بین غول‌های فناوری انجام شد، رتبه بسیار خوبی را به‌دست بیاورد. از سوی دیگر Mate S آمده تا ادامه دهنده راه موفقیت آمیز P8 باشد. نکته جالب توجه درباره این مدل، سنسور ۱۳ مگاپیکسلی دوربین پشت است که از ابتدای سال ۲۰۱۳ و معرفی نخستین میت تا به امروز، تغییری پیدا نکرده تا هواوی نشان دهد به جای بالا بردن تعداد پیکسل‌ها، بر روی افزایش کیفیت آن‌ها تمرکز کرده است؛ سیاستی که ما را تا حد زیادی به یاد کمپانی سیب نشان می‌اندازد!

Huawei mate s 19

برای این دوربین از یک سنسور با چهار پیکسل RGBW استفاده شده که به گفته هواوی، سبب می‌شود تا به واسطه حضور پیکسل سفید، در تاریکی عکس‌های روشن‌تری ثبت شده و رنگ‌ها نیز بهتر به نمایش در بیایند. همچنین حضور لرزش‌گیر اپتیکال تا حد زیادی لرزش دست شما را در هنگام عکاسی جبران کرده و از دست تار شدن‌های پیاپی خلاص‌تان می‌کند.

سطح روی لنز با شیشه بسیار مستحکم سفایر پوشانده شده تا از هر گونه خط و خش در امان باشد و وجود فلش دو گانه که از نور سفید و زرد استفاده می‌کند، روشنی بخش محفل‌های تاریک شماست!

اگر نگاهی به رابط کاربری دوربین بیندازیم، به راستی با یکی از بهترین و گویاترین نمونه‌ها روبه‌رو هستیم که امکانات زیادی را نیز در دل خود جای داده است. به شخصه اینترفیس دوربین را بسیار می‌پسندم و تنها یک ضعف را در آن می‌بینم که یک واژه نسبتا نام آشناست: تقلید! این رابط کاربری به قدری شبیه به آی‌فون است که خود هواوی هم بعید است آن را کتمان کند. حتی ظاهر کلید عکس و یا سوئیچ بین حالت‌های مختلف یک کپی برداری آشکار از iOS است و ای‌کاش هواوی که تا حد زیادی توانسته به هویت و شخصیت مستقل برای خودش دست یابد، در این بخش نیز تجدید نظری می‌کرد.

Huawei mate s 20

بگذریم؛ برای شما در حالت عکس‌برداری اتوماتیک ۹ جلوه خاص وجود دارد که به سهولت نیز در دسترس‌تان قرار می‌گیرد. اگر وارد حالت Pro‌ یا حرفه‌ای بشوید، تنظیمات بسیار خوبی پیش روی‌تان و آن هم در یک منوی زیبا و گویا ظاهر می‌شود که با آن می‌توانید عکس‌هایی با سلیقه شخصی‌تان بگیرید؛ گزینه‌ای که برای فیلم‌برداری هم وجود دارد اما کمی محدودتر است.

Huawei mate s 21

در ادامه چندین تصویر که با دوربین گوشی شکار کرده‌ایم را با هم مرور می‌کنیم.

Huawei mate s 25Huawei mate s 27Huawei mate s 28Huawei mate s 29Huawei mate s 31

از آنجایی که تب عکاسی سلفی در جامعه بسیار بالاست، هواوی هم توجه ویژه‌ای به این بخش کرده است و از نمونه ۸ مگاپیکسلی با کیفیتی قابل قبول بهره گرفته و یک نکته ویژه هم دارد! حضور یک لامپ LED‌ که البته مانند فلش عمل نمی‌کند و می‌توان با تنظیم سطح روشنایی آن، در محیط‌های تاریک یک دستیار ویژه داشت.

Huawei mate s 8Huawei mate s 30

در بخش فیلم‌برداری، هواوی هم‌چنان پایش در یک کفش است که وضوح تصویر 4K به درد نمی‌خورد و تا حداکثر رزولوشن فول اچ‌دی به ضبط تصاویر می‌پردازد؛ حالا چه دوربین جلو باشد و چه عقب! البته شاید الان که اپل اقدام به ارایه 4K کرده است، شاهد تجدید نظر هواوی نیز باشیم! در کل آن میزان از توجهی که هواوی به عکاسی می‌کند، در فیلم‌برداری دیده نمی‌شود و حتی خبری از اسلوموشن نیز نیست. در کلیپ یک دقیقه‌ای که در وضوح فول اچ‌دی گرفتم، حجم فیلم تنها ۷۰ مگابایت شد که نشان می‌دهد آن‌قدرها هم نبایستی انتظار جزئیات دقیقی را در تصویر کشید، اگرچه سرعت فوکوس خوب و بالانس نوری (در محیط‌های با روشنایی مناسب) قابل تحسین است.

من را دوست بدارید

در خیلی از مقالات خواندم که رابط کاربری هواوی را یکی از ضعف‌های آن قلمداد می‌کنند. اما واقعا چرا؟ شاید یکی از دلایل اصلی این امر، عدم استفاده از گزینه منوی مجزا برای EMUI باشد که شما را مجبور می‌کند همچون گوشی آی‌فون، در همان صفحات اصلی دستگاه به دنبال اپلیکیشن‌های خودتان بگردید؛ امری که به مذاق دوست‌داران اندروید چندان خوش نیامده و آن را بیشتر از آنکه تقلید هواوی از آی‌فون بدانند، پایین آوردن شخصیت ربات سبز اندروید در برابر سیب گاز زده اپل می‌دانند و برای همین چشم را بر روی بسیاری از امکانات این رابط کاربری بسته و تنها لب به ناسزاگویی باز می‌کنند!

اما اگر کمی در اینترفیس گوشی دقیق شویم، با دنیایی از امکانات روبه‌رو می‌شویم که نشان از توجه ویژه هواوی به این بخش و همچنین پیشرفت شگرف آن در طی این سال‌ها دارد. حال شما یک سنسور اثر انگشت در پشت نیز دارید که به‌راستی دقیق و سریع است! تنها کافی است که انگشت خودتان را بر روی آن قرار دهید تا در کسری از ثانیه قفل نمایشگر باز شده و وارد منوها شوید. البته هواوی با زیرکی هرچه‌ تمام‌تر، از این سنسور استفاده‌هایی دیگر همچون حرکت بین عکس‌ها در گالری و یا سوایپ کردن در صفحات وب را افزوده تا فقط یک درگاه امنیتی صرف نباشد.

Huawei mate s 18

از سوی دیگر، حرکات بسیار جالبی را می‌توان در اینترفیس پیاده سازی نمود. به عنوان مثال شما اگر حرف C را با استخوان انگشت خودتان بکشید، به سرعت وارد دوربین می‌شود، اگر M را بنویسید به موسیقی می‌رود و با نوشتن W آب و هوا را نمایش می‌دهد. جالب اینجاست که این گزینه قابلیت شخصی سازی خوبی هم دارد و بسیار سریع و دقیق است. نکته بسیار مهم در این بین، استفاده کاربر از استخوان اتصال بند انگشت است و من هرچه‌قدر تلاش کردم؛ با خود انگشتم موفق به کشیدن این Gesture نشدم که این حساسیت فوق‌العاده باعث می‌شود تا در هنگام لمس، شما هیچ خطایی را مرتکب نشوید. از سوی دیگر، هوای یک قابلیت فوق‌العاده دیگر به نام کراپ کردن تحت هر شرایطی را به گوشی افزوده که دقت آن من را بسیار متعجب کرد. کافی است در هر برنامه، بازی، فیلم، موسیقی، وب و خلاصه هر جایی که هستید با پشت انگشت خود یک کادر بسته، مانند مربع بکشید. تصویر در همان جا استاپ شده و یک کراپ از اسکرین شات به شما تحویل داده می‌شود که می‌توانید ادیت‌های مختلفی را بر رویش اعمال کنید.

Huawei mate s 22

قابلیت‌های EMUI نسخه 3.1 را نمی‌توان در چندین سطر توضیح داد و تلفیق آن با اندروید نسخه ۵.۱، یک اینترفیس متفاوت را در پیش روی شما قرار می‌دهد که اگر چشمان خود را بر برخی از الگوبرداری‌های آن ببندید، به راستی که یک رابط کاربری جذاب است.

پلیر را عوض کن

اگر میت اس را برای تماشای ویدئو و گوش دادن به موسیقی مدنظرتان قرار دادید، توصیه می‌کنم که پلیرتان را عوض کنید! البته کارایی و رابط کاربری پلیر گوشی خوب است اما خبری از ساپورت زیرنویس برای آن نیست و تنظیمات چندانی هم ندارد. کیفیت تصویر البته در حد بسیار مطلوبی قرار دارد و تک اسپیکر گوشی از صدای نسبتا بلندی برخوردار بوده که بایستی مراقب باشید تا دست‌تان در هنگام تماشای کلیپ بر رویش قرار نگیرد. هواوی در جعبه دستگاه، یک هدفون با ظاهر زیبا و بسته بندی آشنا (یعنی شبیه به کدام کمپانی؟!) قرار داده که کیفیت قابل قبولی را در هنگام گوش دادن به موسیقی ارایه می‌دهد. همچنین وجود سه میکروفن بر روی این اسمارت فون، أن را برای ضبط صدا تبدیل به یک گزینه حرفه‌ای می‌کند.

Huawei mate s 12

میلی‌آمپرهایم را پس بده!

میت اس باریک‌ترین و سبک‌ترین گوشی از این رده است که تا به حال توسط هواوی تولید شده اما هر زیبایی، بهایی دارد! ظاهرا این بها را باتری پرداخته که در یک سقوط آزاد، از اعدادی که همیشه بالاتر از ۴۰۰۰ در سری‌های قبلی میت بودند، به ۲۷۰۰ سقوط کرده تا نشان دهد که همه چیز را با همدیگر نمی‌توان داشت! در روزگاری که گوشی‌هایی با نمایشگرهای کوچک‌تر، باتری پرحجم‌تری دارند، حداقل انتظار می‌رفت که یک نمونه بالاتر از ۳۰۰۰ میلی‌آمپر را شاهد باشیم، چرا که یکی از آپشن‌های همیشگی رده میت تا به امروز، باتری پرتوانش بوده است.

Huawei mate s 3

بهتر است که خیلی هم ته دلتان را خالی نکنم چون این مدل اولین نمونه با نمایشگر AMOLED است که مصرف پایین‌تری نسبت به نمونه‌های پیشین دارد و از طرفی هواوی تلاش بسیار زیادی کرده تا مصرفی بهینه را برای آن رقم بزند. درست است که نبایستی انتظار کارکردی همچون میت ۷ با آن باتری پرتوان ۴۱۰۰ میلی‌آمپری را داشت اما نتایج آن چنان هم دور نیست و بر روی توانایی دستگاه حداقل تا یک روز می‌توان حساب باز کرد. ضمن اینکه هواوی از فناوری شارژ سریع نیز بهره گرفته و با ۱۰ دقیقه شارژ، می‌توان تا ۲ ساعت مکالمه را انجام داد.

دو سیم می‌خواهی یا کارت حافظه؟

میت اس به صورت پیش فرض توانایی پشتیبانی از دو سیم‌کارت، آن هم فعال در شبکه 4G را دارد، به شرط آنکه نخواهید از کارت حافظه جانبی استفاده کنید. در صورتی‌که تصمیم به این کار بگیرید، باید قید سیم کارت دوم را بزنید چون در این داستان مشترک هستند. محصول هواوی در سه حافظه داخلی ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت عرضه می‌شود و توانایی فورس تاچ تنها برای ورژن آخر یعنی ۱۲۸ گیگابایت فراهم آمده است.

Huawei mate s 10

همچنین در داخل جعبه شیک میت اس، یک کاور مخصوص که هم رنگ با گوشی شماست قرار گرفته و شما را از خرید آن به صورت مجزا و با قیمت‌های رنگارنگ و سازندگان تقلبی راحت می‌کند. این گوشی با سه رنگ به بازار عرضه می‌شود و در حال حاضر در حدود ۱.۹۰۰.۰۰۰ تومان قیمت دارد که شاید کمی تند به نظر برسد.

Huawei mate s 11

سخن پایانی

گوشی Mate S را می‌توان اوج تکامل هواوی در داخل یک گوشی زیبا و فلزی دانست که توانایی رقابت با برترین پرچم‌داران بازار را نیز در خود می‌بیند. شاید هنوز افراد زیادی باشند که خرید یک گوشی بالا رده از هواوی را با دیده تردید بنگرند اما اگر میت اس را از نزدیک لمس کرده و با آن روزهایی را بگذرانید، حتما می‌فهمید که با میت اس نیز می‌توان بزرگی کرد!

Huawei mate s 6

لبخند

طراحی زیبا و شکیل
نمایشگر با کیفیت
دوربین عکاسی خوب با رابط کاربری گویا
سنسور اثر انگشت حساس و دقیق
امکانات بسیار بالا و متنوع در رابط کاربری
پشتیبانی هر دو سیم‌کارت از شبکه نسل چهارم

اشک

سخت‌افزاری که شایسته یک پرچم‌دار نیست
فیلم‌برداری در سطح عکاسی قرار ندارد
کاش میلی‌آمپرهای باتری بیشتر بود

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 17
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 28
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 28
  • بازدید ماه : 33
  • بازدید سال : 180
  • بازدید کلی : 13,398
  • تبلیغات فعال
    تبلیغات فعال 2